Terug naar boven

Kandidaat-bestuurslid Jean-Pierre Ho stelt zich voor

18 maart 2022
Kandidaat-bestuurslid Jean-Pierre Ho stelt zich voor

Op de Algemene Ledenvergadering van de NVTS op vrijdag 8 april staat de uitbreiding van het bestuur op de agenda. Een van de kandidaten is Jean-Pierre Ho, MKA-chirurg in het Amsterdam UMC, de Noordwest Ziekenhuisgroep te Alkmaar en Den Helder en het Dijklander Ziekenhuis te Hoorn. Jean-Pierre stelt zich alvast kort aan de leden voor.

"Mijn naam is Jean-Pierre Ho. In 2008 heb ik de studie tandheelkunde aan het ACTA met succes afgerond, waarna ik geneeskunde ben gaan studeren op het Vumc. Vervolgens ben ik in 2013 in opleiding gegaan tot MKA-chirurg in het toenmalig AMC, onder prof. dr. J. de Lange.
Na de specialistenopleiding te hebben afgerond in 2017, ben ik toegetreden tot de MKA-chirurgie staf in het Amsterdam UMC. Daar oefen ik de MKA-chirurgie in vrijwel de volle breedte uit met bijzondere aandacht voor slaapgebonden ademhalingsstoornissen, waaronder OSA.
Ik houd mij naast de reguliere patiëntenzorg bezig met zowel wetenschappelijk onderzoek en onderwijs.
Sinds 2020 maak ik ook deel uit van de maatschap MKA-chirurgie in het Noordwest Ziekenhuisgroep te Alkmaar en Den Helder en het Dijklander Ziekenhuis te Hoorn.
Ik ben recent vader geworden van een prachtige zoon. Buiten het werk geniet ik van mijn gezin en voor zover corona het toelaat gaan wij het liefst eropuit.
Ik ben zeer vereerd om deel te mogen nemen aan de NVTS Academy en hopelijk ook in het verenigingsbestuur. Ik hoop een significante bijdrage te mogen leveren aan het bevorderen van de tandheelkundige slaapgeneeskunde voor de vereniging, de leden, maar ook voor velen daarbuiten, waaronder OSA-patiënten."


Ander nieuws