Terug naar boven

Nieuwe website online

24 februari 2022

Op vrijdag 25 februari is de nieuwe website van de NVTS live gegaan. Het ontwerp was rijp voor een opfrisbeurt en ook het technische gedeelte was aan vervanging toe. Nieuw zijn onder meer aanmeld- en betaalmodules voor activiteiten. Net als voorheen kunnen leden een deel van hun eigen gegevens aanvullen en aanpassen. We hopen dat u even de tijd wilt nemen om uw gegevens te controleren!

Nadat er een programma van eisen was opgesteld en enkele bedrijven een offerte hadden uitgebracht, is de opdracht gegeven aan de goedkoopste en tevens beste aanbieder. Dit bedrijf werkt al voor andere verenigingen in de tandheelkunde en de tandtechniek en heeft een goede reputatie.
Net als voorheen is de gehele ledenadministratie in de site ondergebracht, alsmede de administratie van alle erkende tandartsen en tandarts-specialisten, zoals datum erkenning, datum expiratie en werkplekken.
Ondanks dat we doorgegeven wijzigingen altijd zorgvuldig hebben doorgevoerd, kan het zijn dat adresgegevens niet meer helemaal actueel zijn. De meeste gegevens kunt u zelf aanpassen.
Gedifferentieerde leden die op het Google-kaartje vermeld willen worden, moeten ervoor zorgen dat hun werkadres inclusief postcode goed is ingevuld. Een postbus kan door Google niet als locatie getoond worden.
Voor andere aanpassingen (bij voorbeeld als uw e-mailadres niet herkend wordt door de website) kunt u een verzoek indienen via het contactformulier.

Ook (andere) opmerkingen over de website zijn van harte welkom!


Ander nieuws